Mijten Veulenmengeling

Veulenmengeling

Lichtverteerbare en smakelijke mengeling voor veulens en melkgevende merries.

Veulenmengeling is een smakelijk en lichtverteerbare mengeling voor veulens tot 12 maanden en lacterende (melkgevende) merries. Bevat naast zijn hoogwaardige en zuivere grondstoffen, ook melkproducten voor een optimale groei van het veulen. Dankzij de uitgebalanceerde verhoudingen van vitaminen en mineralen zorgt deze mix voor een ideale botgroei en voorkomt u de kans op OC/OCD.

Het is aan te raden veulens zo snel mogelijk vast voedsel te geven. Het verteringsorganisme zal hierdoor sneller en beter ontwikkelen, en het veulen zal sterker blijven bij het spenen. De merrie maximum 1 week voor het veulenen overschakelen naar de veulenmengeling zodat de melkgift gestimuleerd wordt en men een rijke melk bekomt. Na het spenen (of na 5 maanden), de merrie terug overschakelen naar haar aangepaste mengeling. Vb Gerste-Mix of Herba-Mix.

Voor de veulens ouder dan 12 maanden kan u overschakelen naar de Gerste-Mix, Paarden-Diner of Herba-Mix.

Aanbevolen voor

  • Lichtverteerbare en smakelijke mengeling voor veulens en melkgevende merries.
  • Voorkomt de kans op OCD dankzij unieke samenstelling.
  • Voor een optimale botgroei en stralende gezondheid.

Deze mix is ook bijzonder geschikt voor lacterende merries of zeer oude paarden die veel opnameverlies hebben van hun voedingsstoffen. Bevat alle nodige voedingselementen, vitamines en mineralen om aan de behoefte van gezonde paarden te voldoen.

Gebruik

Wordt gevoederd vanaf de eerste 2 à 3 weken van de geboorte van het veulen tot 1,5 jaar.
Merries: max 1 week voor het veulenen tot aan het spenen van het veulen.

Verpakking

25 kg (recycleerbare verpakking)

deel dit
  • Twitter
  • Hyves
  • Facebook
  • email